Stoppa nedrustningen i vården

SOS
Uppmaning till alla som värnar om vården i Sverige och Västernorrland.
Landstinget Västernorrland i likhet med andra landsting i Sverige Har bottenkört vården med en hänsynslös fart, vilket innebär att patienter vårdas i korridorer och andra för vård ej avsedda utrymmen. Detta måste omedelbart stoppas

Tack alla som skriver på detta upprop till Landstinget i Västernorrland och Sveriges Regering och Riksdag
http://www.skrivunder.com/stopppa_nedrustningen_i_varden Upprop
För uppropet stoppa nedrustningen i vården

Andreas Menzel Härnösand

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *