Sjukvårdspartiet ställer inte upp i höstens Landstingsval

Sjukvårdspartiet ställer enligt uppgifter inte upp i höstens val, och frågan är då hur det går med partiets hjärtefråga vården i Västernorrland, att partiet inte ställer upp i höstens val får ju förmodas innebära att Landstinget får ännu mera makt för en fortsatt nedrustning i vården, så nu blir det spännande att se vilket av de övriga parterna som törs jaga landstinget med spöet för att rädda vården i Västernorrland från förfall och samtidigt avkräva Landstinget löften om att återställa ordningen i vården och samtidigt avkräva Landstinget såväl konsekvensbeskrivning som kostnadsanalys för all nedrustning i vården i Västernorrland och inte minst Härnösand, där inte ens rehabiliteringsvården fungerar längre, är vi kanske i närheten av en avveckling av Landstinget?`Må vi hopas att Landstinget läggs ned och att vi kan få en sjukvårdsorganisation som fungerar

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *