Bråk om politik på sjukhus

Bråk om politik på sjukhuset
Landstingets majoritet rasar mot oppositionens politiska prat på Sjukhuset. Men var är det lämpligare än på just sjukhusen att prata Landstingspolitik, det är ju där de styrande kan konfronteras med oss medborgare och sjukvårdspersonal och få sig lite sanning till livs och förhoppningsvis ta den till sig. Att bilda opinion och bedriva opinionsbildande kampanjer måste bli fullt lagligt i Länets sjukhus och veslutet från 2006 om att inget politiskt prat eller annan kampanjverksamhet får bedrivas måste omedelbart upphävas, för hur skall det annars bli möjligt att bedriva opinionsbildning i för oss medborgare viktiga frågor?

Jag uppmanar alla som värnar om vården i Sverige och Västernorrland att omgående skriva på uppropet stoppa nedrustningen i vården http://www.skrivunder.com/stopppa_nedrustningen_i_varden

Andreas Menzel

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *