Fåntanellernas revy slopas för Norrdans

Amatörgruppen Fontanellerna slås ut av Norrdans.
Enligt uppgifter i tidningen Ångermanland i dag onsdag 2014-04-23 slopas Amatörgruppen Fontanellernas Revy för Norrdans.
Ett ytterst tråkigt besked som lämnats av en av gruppens medlemmar Eva Näsström. I 25 år har gruppen roat Härnösandsborna med allehanda roliga skämt om allt som händer i Härnösand, och som tillhörande publiken tycker jag att detta besked är mycket tråkigt.Fontanellerna har ställt upp utan skattesubvention och betalt i alla åren och är naturligtvis en aning arga och besvikna, man tittar dock på andra lokaler så vi får väl se om de inte ändå kan visa sin alltid lika omtyckta Revy.
Nog må väl Norrdans kunna stå tillbaka för 5-6 föreställningar som det handlar om för denna mycket populära amatörteatergrupp,som i alla år har spelat för fulla hus och roat publiken med sina skämt

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *