Höstens Landstingsval en rysare

Sjukvårdspartiet var det parti man hade de största förhoppningarna till i höstens val, så höstens val kan inte annat bli än en rysare, må vi hoppas att det överhuvudtaget finns någon i Landstingsledningen kvar med någon gnutta förstånd, vi vet ju alla att ju mer Landstinget skurit ned i vården des mer går de med underskott. Sedan är det mycket olyckligt att inte sjukvårdspartiet ställer upp i höstens Landstingsval. Vad det må bli av denna soppa kan vi ju med fasa se fram emot och alltjämt sker neddragningarna utan vare sig konsekvensbeskrivningar eller kostnadsanalyser, viket måste anses olagligt, frågan är bara hur man skall förklara för de styrande i Landstinget att vi som medborgare för länge sedan förstått att nedläggningen av Härnösands Sjukhus aldrig var en ekonomisk fråga, utan i stället en ideologisk fråga , dvs det var förut bestämt när Sundsvalls Sjukhus byggdes så skulle Härnösands Sjukhus bort och så blev det, att detta drabbar patenerna tycks inte röra våra Landstingspolitiker i ryggen Varför ? Vi medborgare är inte till för politikerna och Landstinget utan Landstinget och politikerna är till för oss och skall göra vad som ligger i medborgarnas intresse.
Och till alla som värnar om en fungerande vård i Sverige och Västernorrland kan jag allt jämt bara rikta uppmaningen att omgående skriva på uppropet stoppa nedrustningen i vården, så att vi visar att vi inte accepterar Landstingets framfart i form av ständiga nedragingar i vården vilket drabbar så väl patienter som personalhttp://www.skrivunder.com/stopppa_nedrustningen_i_varden

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *