Sifo ett komplett vansinne

På Valborgsaftonen nåddes säkert flera hushåll i Sverige av ett tjockt kuvert från Sifo innehållande en 40 sidig katalog, denna skall nu besvaras av ca 8,5 miljoner innevånare , frågan är bara vem som avsätter flera dyrbara timmar av sitt dyrbara liv åt detta vansinne, jag skulle vilja rikta en uppmaning till de som värnar om miljön att bojkotta denna lektyr genom att förpassa denna till de sälla jaktmarkerna, kanske går detta papper att använda på majbrasor eller andra våreldar, Sifo tycks inte vara medvetna om begräsningarna av vår dyrbara skog och natur så därför är det ju bra om Svenska folket visar att man värnar om skogen och natturen genom att bojkotta denna undersökning, ett bra allternativ är ju att skicka tillbaka denna obesvarad i bifogat svarskuvert, det kommer jaga att göra och jag råder flera att göra samma sak

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *