Upprop stopa nedrustningen i vårdxen

Uppmaning till alla som värnar om en fungerande vård i Västernorrland och Sverige
Vad sägs en fungerande vård i Sverige och Västernorrland ?
Landstinget har ju som alla vret havererat vården i Västernorrland maximalt utan vare sig konsekvensbeskrivningar eller kostnadsanalyser.
Du som värnar om en fungerande vård i Sverige och Västernorerland
Tack för att du stöder detta upprop med din påskrift.

Andreas Menzel

Härnösand ansvarig för detta upprop

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *