Minnenas Café på RÖ Folketshus

På söndagen anordnades Minnenas café på RÖ folketshus med bilder från byarna RÖ Vålånger Åbord med fler närliggande byar, ett arrangemang som rönt stort intresse då ett 50 tal personer hade kommit från just dessa byar för att ta del av bildmateriel som sammaställts till ett bildspel av Mikael Östman. Lena och Sven-Erik Landin, för gott fika stod damer från RÖ och Vålånger, och alla tackar vi de ansvariga för det arbete de lagt ned för att möjliggöra denna intressanta eftermiddag,. På söndagen anordnades Minnenas café på RÖ folketshus med bilder från byarna RÖ Vålånger Åbord med fler närliggande byar, ett arrangemang som rönt stort intresse då ett 50 tal personer hade kommit från just dessa byar för att ta del av bildmateriel som sammaställts till ett bildspel av Mikael Östman. Lena och Sven-Erik Landin, för gott fika stod damer från RÖ och Vålånger, och alla tackar vi de ansvariga för det arbete de lagt ned för att möjliggöra denna intressanta eftermiddag.
VI tackar även de ansvariga i köket för gott fika

Får vi hoppas att intresset för hembyggden får fortleva så att flera generationer kan delges av des utveckling och intressanta historia.

Minnenas Cafe RÖ Folketshus

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *