Kommentar på Elisabet Strömquists Facebook inlägg gällande rehabbassängen i Härnösand

Elisabet Strömqvists Face Book inlägg
De borgerliga hukade för de väl förberedda frågorna från deltagarna. Bassängfrågan, kostnad och tillgänglighet skulle de ’ta med sig’ På frågan om den ojämlika vården, i hela sin omfattning, där väljer de att lägga ansvaret på individen själv med kostråd och motion… Jag kan konstatera att när vi säger jämlik vård menar vi nåt helt annat. De borgerliga försvarar sig och förvaltar. Landstinget behöver en ny majoritet!
Andreas Menzel Svarar och frågar Elisabeth Strömqvist.
Anser du att god och jämlik vård är korridorvård och onödigt långa transporter, det var ju ni Sossar som lade ned Härnösands Sjukhus, och borgarna med Per Wahlberg Jacomina Beertema Ingeborg Viksten i spetsen stampar på i den väl inkörda nedrustningsprocessen i av vården i Väternorrland och Härnösan.
Man måste ju fråga sig vem av er som överhuvudtaget är kapabel för vårdfrågorna, för hade ni varit det så hade det inte sett ut som det gör och inte heller osat så hett som det gjorde vid mötet på Parkaden i Härnösand i Tisdags, dit det tyvärr hade kommit alldeles för lite folk, men annonseringen har inte varit den bra och det kanske var lite med flit eftersom det snart är val, och då börjar väl snart valfläsket att osa oavsett vilket parti ni tillhör, ja hur som helst är en konkurs och avveckling av Landstinget den ända rätta lösningen, för att skapa en hållbar utveckling av vården i Västernorrland och Härnösand.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *