Vindkraft på väg till Norrland

Detta mäktiga fartyg lastat med vingar till nya vindkraftverk till Ramseletrakten ligger just nu i Härnösands Hamn och syns tack vare sin storlek på långt håll. En mäkta imponerande syn och många var det som tog sig en promenad längs hamnleden eller stannade till med sina bilar längs hamnleden i Härnösand på söndagseftermiddagen. Detta är nödvändiga satsningar för att säkra framtidens energiförsörjning

Vindkraftverk på väg till Ramsele i Norrland

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *