SD:S Jimmy Åkesson besökte Härnösand

SDS Jimmy Åkessons besök i Härnösand Många hade på lördagen kommit till Härnösands Torg för att vända SD:S Jimmy Åkesson ryggen till, detta för att visa att man inte stöder Sverigedemokraterna.
Arangemanget omgärdades av ett enormt säkerhetspådrag, med poliser både till fots och med helikopter, och man frågar sig vad kostar då allt detta oss skattebetalare och vart tar man pengarna i från.

[caption id="attachment_1395" align="alignleft" width="1024"] Sverigedemokraternas Jimmy Åkesson besökte på lördagen bland annat Härnösand, ett besök som omgärdades av hög säkerhetsbevakning

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *