Kammarmusikfestival i Härnösand med Sveriges unga kammarmusiker

Denna helg pågår Sveriges unga kammarmusiker festival i Härnösand för femte året i rad med konserter på bland annat Residenset, Sambiblioteket och Lotsstugan och på programmet återfinns musik av Sibelius, Stenhammar Svendsen, Dvorak Chopin,. Mycket intressanta musikaliska inslag och lika intressanta duktiga musiker som vi hoppas skall återkomma med många fler festivaler och alla lyckönskar vid dem i framtiden

Kammarmusikfestival i Härnösand med Sveriges unga kammarmusiker

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *