Landstingets kommunikation och information fungerar inte

Landstingets kommunikation och information fungerar inte.
Försökte under tisdagsförmiddagen att kolla hur det var med öppethållande av bassängen som snart stänger för långsemester ca 3 månader, därmed ej sagt att sjukgymnasterna som numera betjänar denna verksamhet har tre månaders semester, men så länge är i vart fall stängningen.
Men döm om min förvåning när jag ringer växeln för att kolla vad som gäller och de säger detta vet vi inget om. Därmed belastar jag inte telefonisterna för detta utan de ansvariga för verksamheten som borde se till att hålla navet i verksamheten alltså växeltelefonisterna informerade och uppdaterade md aktuell information så att information kan ges enkelt och smidigt till patienter som ringer.
Det bästa vore nog att återgå till det som en gång fungerade mycket bra och se till att bassängen fungerar som den skall i vilket ingår att kunna lämna information till patienter som ringer, men numera är det snart bara telefonsvarare vem än man försöker att nå inom Landstingsverksamheten och vad är då detta för service till de som söker vård och hjälp ?
Såå uppdagades ytterligare en skandal i dag tisdag den 27/5 2014 Då det framkom att Rehabbassängen i Härnösand stänger minst fyra månader dvs resten av maj och som det ser ut t.o.m. hela september, vad detta innebär för dem som behöver dessa behandlingar är lätt att förstå för en sunt tänkande människa bara inte för våra beslutsfattare i Landstinget. Vad som händer med denna verksamhet till hösten är det nog ingen som vet eftersom en sjukgymnast går i pension en naturligg företeelse i och för sig, men inte des då mindre oroande är att ingen tycks veta vad som händer med bassängverksamheten i Härnösand till hösten, om den ens överhuvudtaget kommer i gång i gen, detta är ingen ryktesspridning utan en befogad oro där Landstinget som ansvarig för verksamheten är en stor bov i dramat och frågan är när Landstinget skall börja föra en sanningsenlig dialog med oss medborgare. Förväntar mig svar från ansvariga politiker i Landstinget Per Wahlberg och Ingeborg Viksten.
Ta bort en del av de höga cheferna och minska antalet politiker i Landstinget så att vi får råd med en fungerande vård och en fungerande information mot oss medborgare och patienter

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *