Upphandling av kolektivtraffik

Upphandlingen av Kollektivtrafik i Härnösand är nu avslutad och ny huvudman blir Byberg och Nordin som skall sköta denna trafik från och med Juni månad i år. Som vi alla vet är detta ett anrikt företag med färggranna bussar. Och när jag hörde att de vunnit upphandlingen för de närmaste åren vart jag å deras vägnar mycket glad och tänkte så intressant och kul nu får vi äntliggen färggranna bussar i Härnösand. Men döm om min förvåning när jag får reda på att Länstrafik i Västernorrland har beslutat att alla bussar som skall gå i linjetrafik skall vara vita dvs färglösa och frågan är om det ens kommer att få stå Byberg och Nordin på dessa bussar ?
Är verkligen beslutsfattarna i denna fråga i detta fall Länstrafik i Västernorrland så färg och fantasilösa?
Varje entreprenör har ju sin identitet som man gärna vill behålla. SÅ även säkert även Byberg och Nordin, när man från och med halvårsskiftet skall sköta kollektivtrafiken i Härnösand. Jag gratulerar dem till upphandlingen och ser fram emot färggranna bussar i Härnösands stads och landsbygdstrafik. Till sist förväntar jag mig ett svar från ansvariga i upphandlingsfrågor vid Länstrafik i Västernorrland om det är sant som jag hört från föga trovärdigt håll och i så fall varför?

Upphandlingen av kollektivtrafiken i Härnösand avslutad

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *