Uppmaning till alla som värnar om en funegeraned vård i Sverige och Västernorrland

Du som värnar om en fungerande vård med en human vård för patienterna och en dräglig arbetssituation för de vårdanställda Tack för att du snarast skriver på uppropet http://www.skrivunder.com/stopppa_nedrustningen_i_varden.Uppropet riktar sig till våra beslutsfattare i Landsting, Riksdag och Regering och nu brådskar det att skriva på detta viktiga om vi skall ha någon fungerande vård i Västernorrland och Sverige i framtiden.

Tack alla som snarast skriver på detta upprop och visar att frågan är viktig boch angår oss alla

Andreas Menzel

Initiativtagare till ett upprop som angår oss alla

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *