Bert Karlssons förslag om asylboende i Härnösaands Sjukhus

Enligt uppgifter till tidningen Ångermanland Onsdag den 11 juni 2014 vill Bert Karlsson grundare av Skara sommarland starta asylboende i Härnösands Sjukhus, och frågan som osökt uppkommer är vem som skall stå för dessa kostnader ? Vi skall komma i håg att asylsökande är i de allra flesta fall en kostnad för Kommunerna. samtidigt som man skall se till att dessa lever ett så normalt liv så möjligt även under den tid som de väntar på besked i den enskilda asylfrågan. Bert Karlsson skulle istället ha kommit med ett relevant och efterfrågat förslag på drift av Härnösands Sjukhus för det som lokalerna en gång skapade nämligen för att vårda sjuka, så att vi hade sluppit långa transporter och onödig korridorvård det hade vi i Västernorrland verkligen uppskattat,. Jag vill poängtera att jag på intet sätt är emot asylsökande, men någon ordning får det lov att vara , och jag uppmanar Bert Karlsson att komma med ett efterfrågat och relevant förslag till verksamhet i Härnösands Sjukhus lokaler någon form av vård

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *