Mittuniversitetets flytt till Sundsvall

Fråga till Miun ledningen med rektor Anders Söderlund i Spetsen Vad sparar ni på detta ingenting. I Härnösand hade ni ändamålsenliga ljusa färdiga lokaler. Dessa dög nu uppenbarligen inte. Inte heller brydde ni er om den protestauktion som bland annat bevittnades av rektor Anders Söderlund. Man frågar sig vad vi i Härnösand skall göra för att över huvudtaget behålla någonting, före hajkäftarna med storebrorsfasoner från Sundsvall, var finns konsekvensbeskrivnings och kostnadsanalyser för allt detta ?. Förmodligen har inga sådan upprättats i detta fall heller , frustrerande och tråkigt att behöva konstatera något dylikt då det även denna gång handlar om skattepengar.

Mittuniversitetets flytt till Sundsvall

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *