Hallå alla Västernorlänningar och övriga som värnar om vården i Västernorrland och Sverige.

Hör nästan dagligen hur det klagas på olika delar i vården inte minst överbeläggningarna.
Detta föranledde mig att starta ett upprop som ligger på http://www.skrivunder.com/stopppa_nedrustningen_i_varden.
Tag nu chansen att ge din syn på vad du(vi) tycker om de ständiga överbeläggningarna, genom att skriva på detta upprop som angår oss alla. Vi måste stoppa Landstingets ständiga nedskärningar, vilket leder till risk för felbedömningar och felbehandlingar . Uppropet är tänkt att överlämnas till våra beslutsfattare o Landstinget och Regeringen, men då behövs det många fler underskrifter .

Tack för din påskrift och ditt stöd, för en fungerande vård med en personal som orkar fortsätta att arbeta, med det de egentliggen brinner för, och för en patientsäker vård
http://www.skrivunder.com/stopppa_nedrustningen_i_varden

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *