Nytt hotell i Härnösand ?

Enligt Tommy Birgersson är Kanaludden för vacker för att bebyggas med ett nytt hotell, vilket han i sig har rätt, men eftersom Tommy Birgersson föreslår Torsvik som allternativ plats för det nya hotellet, så frågar jag i egenskap av boende på Torsviksområdet, vad han har för motiv till att Torsvik allternativet är det bättre? Oavsett plats,så vill ju ingen ha en sådan stencools framför fönstret, och om så bygg ett lågalterna6iv vid simhallen mellan Simhallen och f.d. Brandstationen detta är det absolut bästa allternativet, om det nu nödvändigtvis skall byggas ett nytt hotell då får hotellets gäster tillgång till simhall träningsmöjligheter, minigolfbana ja praktiskt taget alla tänkbara faciliteter :Tack för ordet Andreas Menzel, då har de som nyttjar hotellet tillgång till alla faciliteter på nära håll och bra plats för parkeringar finns också

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *