Härnösands Summer Opera Academy

Mellan den 8 och 20 Juli pågår Härnösands Summer Opera Academy, och bland annat har ett flertal mycket intressanta konserter med gästsolister från bland annat Tyskland hållits, men även elever från skolan har deltagit i konserterna som varit mycket intressanta och haft många spanade inslag., och i morgon lördag avslutas denna sommarakademi med en konsert i Härnösands domkyrka där samtliga geltagarna deltar.
Jag /Vi som varit på de flesta av konserterna vill med dessa rader tacka alla medverkanden för ett par mycket intressanta dagar med måna intressanta konserter av mycket hög klass för våran lilla stad.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *