Upprop på Nätet

Uppmaning till alla som värnar om att viktiga samhällsfunktioner även fungerar i framtiden uppmanas att
http://www.skrivunder.com/stoppa_bankerna_fran_att_avskaffa_kontanthanteringen
http://www.skrivunder.com/stopppa_nedrustningen_i_varden
Detta är två upprop som angår oss alla och därför är det viktigt att vi som medborgare med bestämdhet och kraft visar våra beslutsfattare vad vi har för åsikt i dessa frågor

Tack för din påskrift

Härnösand 2014-07-18

Andreas Menzel

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *