Nytt Hotell i Härnäsand ?

Som uppvuxen i Härnösand så tror jag att om hotellallternativet hade presenterats för medborgarna alltså som medborgardialog först och då som ett lågbyggnadsalternativ, alltså med 2 eller maximalt tre våningar vilket hade passat in i stadens övriga miljö så hade hotellplanerna i Härnösand sannolikt inte skapat den debatt och irritation som detta projekt gjort alltså samråd i form av mednorgardialog hade med all sannolikhet kunnat undvika mycket av den irritation som detta projekt tyvärr har skapat i.I presentationen hade behövt ingå en finansieringsplan innehållande projektering framtida drift, underhåll, detta måste vara fullt möjligt med dagens möjligheter att kalkylera. Till sist har 2 av stadens absolut attraktivaste områden Kanaludden och Torsvik varit de platser som varit föreslagna . Varför har man inte sett på andra förslag som funnits

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *