Nytt hotell i Härnösand

Hotellbygget i Härnösand.
Många ör de olösta frågorna från medborgarna kring bygget av ett nytt hotell i Härnösand, hel del frågor har bland annat ställts av undertecknad, och i dag måndag 2014-07-23 ser jag en insändare med en del identiska frågor från Rolf Eriksson plus en hel del frågor som inte ställts tidigare.
Den fråga som är mycket snarlik frågan som ställts av bland annat undertecknad är hur ett hotellbygge kommer att belasta skattebetalarna, en icke oväsentlig fråga då vi som bekant vet att det finns nämnder med ekonomiska problem i Härnösands Kommun. Att tro att ett hotellbygge inte skulle belasta skattebetarna är som vi alla förstår att vara blåögd. så en snar medborgardialog är att föredra, förslag till lämplig plats är Härnösands Teater som rymmer 500 personer eller Härnösands Arena, som visserligen är det sämre allternativet med tanke på dess läge, men den rymmer ju ett antal tusen personer, och Härnösands befolkning borde ju vara intresserad av denna fråga då det inte kan bortses ifrån att detta hotellbygge med all sannolikhet kommer att belasta skattsedeln
Alltså Medborgardialog , Konsekvensbeskrivning och kostnadsanalyser och alternativa platser är något som snarast måste pressenteras för oss medborgare och skattebetalare.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *