Klassisk pianomusik med Julia Sjöstedt i Härnösands domyrka

Klassisk pianomusik med Julia Sjöstedt i Härnösands domkyrka
På onsdagskvällen bjöds det på klassisk pianomusik med Julia Sjöstedt med rötter i Härnösand I Härnösands domkyrka. En konsert som kan sägas inte går av för hackor, en konsert bestående av musik som måste anses utgör lisa för själen.
Programmet bestod av J.S Bachs Preludium och fuga B-dur (bok 1) Franz Schubert Impromptu D 899 Nr.1 i C-moll
Frédéric Chopin Nocturne op. 27 No 1 ciss Eduard Grieg Bröllopsdag i Trollhagen Harald Fryklöf Strömkaröen. Den gamla logen och Bäcken. Sergej Rachmaninov Etude Tablaux Op 33 No.4 d-moll och konserten avslutades med Claude Debussy
Tarantelle Styrienne. Julia Sjöstedt som kommer att fortsätta att studera vid Musikhögskolan i Stockholm, något vi alla önskar henne lycka till med och tackar henne för en bra konsert.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *