Rekord överbeläggningar vid Länssjukhuset i Härnösand Sundsvall

Rekordöverbeläggningar vid Länssjukhuset Härnösand Sundsvall
Sjukvårdens ständiga överbeläggningar vid länssjukhuset i Sundsvall något som bekymrar personal och patienter, men knappast tycks bekymra Landstingsledningen med Landstingsrådet Per Wahlberg och Hälso och Sjukvårdsdelegationens Ordförande Ingeborg Wiksten och övriga Landstingsledamöter och ansvariga.
Torsdag den 2014-07-24 kan vi läsa om att den senaste veckan måndag och tisdag hade Länssjukhuset 32 överbeläggningar något som alltså bekymrar personalen, då dessa verkligen gör sitt yttersta för att försöka att lösa denna kaotiska situation. Bara på Medicinkliniken där det finns 122 platser hade personalen 20 extra patienter att ta hand om. Och vad gör Landstingsledningen för att inte slita ut sin personal totalt och samtidigt garantera patienternas säkerhet .Svaret är enkelt inte ett skvatt, för man har ju så mycket annat att pyssla med, att så gott som hela Härnösands Sjukhus står tomt och i ett tidigt skede hade kunnat förhindra flera års kaos struntar Landstinget totalt i. Vårdpersonalen är beundransvärda, Vilket man inte kan säga om Landstinget ända rätta lösningen på problemet heter skrota Landstinget och Förstatliga hela sjukvården, så blir det vi medborgare som i grund och botten vi medborgare som äger vården eftersom det är vi som är Staten, och då kanske vi får mera inflytande så att vi förhoppningsvis får någon ordning på denna för Västernorrland och Sverige så viktiga verksamhet.
skriv gärna på uppropet stoppa nedrustningen i vården detta hittar man genom att GOOGLA.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *