Brevbärare ett Serviceyrke ?

Man måste fråga sig om en del brevbärare är medvetna om att de yrke de har är ett serviceyrke ?
Fick härom dagen posten intryckt genom brevinkastet, så att detta hamnade mellan de 2 locken som sitter i lägenhetsdörren av dörren. Följden blev att ett kort från en gammal barndomskamrat fastanade i själva brevinkastet och i det närmaste var totalförstört, nu är jag en vuxen person men tänk om detta kort varit till ett barn ? Men oavsett om jag är en vuxen människa eller ett barn blir man rätt ledsen och besviken när det kommer ett kort från en kär barndomskamrat som posten i sin hast förstör genom att trycka det vårdslöst genom brevinkastet .Jag har själv arbetat i olika serviceyrken i över 30 och vi har fått lära oss att kunden är det viktigaste man har de skall man vara rädda om,men hur är det med posten i detta fall?

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *