Vad skall Landstinget med reserådgivare till ?

Enligt uppgifter i media har Landstinget reserådgivar. Vad skall då dessa sysselsätta sig med kan man fråga sig ? Förhoppningsvis inte pussla i hop en massa onödiga tjänsteresor åt politier och tjänstemän som bekostas av oss medborgare,för detta har ju ontet med vården att göra. Och frågan är ju hur länge Landstinget behöver ha någon infrastrukturminister i form av Sverker Ågren kvar? För antingen så renodlas Landstinget till att sköta och inte missköta hälso och sjukvården vården som man gör och gjort de senaste 40-50 åren eller också så skall hela Landstinget omgående avvecklas. för nu har vi medborgare fått nog av korridorliggande, till följd av överbeläggningar
Kravet måste bli stoppa nedrustningen i vården och värna om patientsäkerheten och personalens arbetsmiljö.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *