Valet närmar sig med stormsteg

Valet närmar sig med stormsteg, och vården är en av de viktigaste frågorna
Därför uppmanar jag alla som värnar om en fungerande vård att omgående skriva på detta upprop och dela det vidare på Face Booksidor, Det beror på medborgarna hur en framtida vård i Västernorrland och övriga Sverige ser. Den 14 september är det medborgarna som avgör Landstingets och vårdenstillgänglighet i framtiden

Med vänlig hälsning och tack för att ni omgående skriver på detta viktiga upprop

Andreas Menzel

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *