Till Landstingets majoritet och opposition

Ja vad vill Väljarna? Väljarna vill ha en fungerande vård och inte ett Landsting som trots ständiga nerskärningar tycks gå omkring med stora hål i byxfickorna, där våra skattepengar försvinner utan att vi vet vart och till vad de försvinner. För hur ni än nedrustar i vården så får ni aldrig en ekonomi i balans. Hade Landstinget drivits som ett företag så hade ni varit konkursade för länge sedan för sådär 30-40 år sedan, men eftersom ni leker med våra skattepengar så tycks det vara omöjligt att komma åt er och lika svårt att komma till rätta med Landsatinget ekonomi. Tyvärr vart ju torsdagens debatt som alla väntat på skulle övergå i en offentlig debatt med medborgarna på Härnösands Teater ett plattfall och en flopp. Det viktigaste ni har alltså medborgarna, kom inte till tals en enda gång, och tydligen hade ni planerat in denna debatt avsiktligt sent så att inget extra datum hade kunnat lagts in för en dialog och debatt med medborgarna,, man måste fråga sig om Landstinget medvetet kör med diktatorsfasoner och därmed tror att ni skall få tyst på medborgarna, men se du då har ni gott på en nit, som du förstår och hör så är jag besviken över torsdagens debatt och lika besviken är jag över att ni kör över oss medborgare som ångvältar, må vi hoppas att Landstingets tid snart är över och att någonting nytt kommer som säger vården först och allt annat sedan,. Tänker ständigt på edra stackars medarbetare i vården som sliter häcken av sig, till följd av ständiga överbeläggningar, . Tänk om ni en enda gång skulle sätta er in i hur det är att arbeta i vården eller vara patient som till följd av överbeläggningar tvingas ligga i korridorer och i andra för vård ej avsedda utrymmen. jag vet inte hur jag skall uttrycka min besvikelse över hur Landstinget behandlar oss som medborgare och patienter och den underbara personal som trots Landstingets ständiga osthyvelprincip alltid är vänliga och trevliga, frågan är bara hur länge vi som medborgare och vårdpersonalen skall orka med de rådande förhållandena , som startades under den förra Landstingsledningen, och som slentrianmässigt har fått fortsätta. Nej nu måste det till krafttag för att få vården i Sverige och Västernorrland på rätt köl, så här får det bara inte fortsätta oavsett vad som händer i eller med Landstinget efter den 15 september 2014

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *