I bland sker saker snabbt.

Ända till för bara några dagar sedan var gångvägen och cykelvägen mellan Landstingets parkering och spiran totalt mörklagd, eftersom det rör sig mycket folk på aktuell vägsträcka tänkte undertecknad att ett medborgarförslag kanske kan hjälpa. Och se där för att antal veckor sedan kom ett skriftigt beslut att Samhällsnämnden beslutat att bifall undertecknads förslag om att sträcka ut befintliga ljuspunkter från Landstingsparkeringen ned efter gång och Cykelvägen mellan Landstinget och Spiran,. vart mycket förvånad när jag gick till teatern på fredag kväll och såg att man satt upp dessa belysningspunkter och glad när jag gick hem och slapp gå i kosvarta natten och plötsligt kanske stå öga mot öga med någon man inte kunde se. Tack beslutsfattare och utförare för att detta arbete som måste anses utgöra en trafiksäkerhetsfråga utfördes så snabbt. Nu finns det säkert de som säger ja hos oss är det svart. Men skriv till Härnösands Kommun eller den Kommun ni tillhör och ställ era frågor och uttryck era önskemål till era beslutsfattare, de företräder oss medborgare och skall göra vad vi vill eller önskar, även om det inte alltid går igenom så lönar det sig alltid att försöka

Vänliga hälsningar Tack och lycka till

Andreas Menzel

Ny belysning

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *