Maktskifte i Sverige

God morgon. En stor olycka har drabbat Sverige och Västernorrland i Natt. De rödgröna återtar makten. Dess värre tycks denna olycka även drabba Landstinget i Västernorrland, där den rödgröna majoriteten lade ned hela slutenvården i Härnösand, med stora överbeläggningar i Sundsvall som följd, Nu skall de rödgröna återta makten i samtliga Ådalskommuner och på många andra platser i Sverige. Så upp till bevis att ni snaras återställer ordningen i vården. Skolan och omsorgen ni som skrikit och bett om detta maktskifte.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *