Landstinget backar om stängning av Rehabmedicin u Härnösand över Jul Nyår och trttonhelg

Tänk att det kan fattas ett ända klokltr beslut i Landstibget . Nämliggen att inte stängfa Rehabmedicin i Härnösand över Jul,Nyår och trettonhelg,,Tänk om man hade fattat ett liknande k,lockt beslut att inte lägga ned slutenvården i H’rnösand, då hade man sluppit överbeläggningar i Sundsvall, onödigt långa transporter och kostnader för böter till fökjd av överbeläggningar, en vinst som hade gynnat alla, inte minst oss skattebetalare och medborgare, och vårdpersonalen som sliter häcken av sig för att göra det bästa möjliga för patienterna

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *