Antalet fallskärmar i Landstinget ökar

Antalet fallskärmar i Landstinget ökar, vilket dränerar tillgången på resurser i vården, vilket drabbar oss som skattebetalare och medborgare,. Nej Landstingets fallskärmar uppgår till mångmiljonbelopp som omgående skall omfördelas där det mest och bäst behövs, alltså till att återställa ordningen i vården, öka antalet platser i slutenvården, för vi vet ju att all nedrustning i vården gjorts och alltjämt görs utan vare sig konsekvensbeskrivningar eller kostnadsanalyser 2 begrepp som är totalt okända i Landstingvärden, och som drabbar oss som patienter och medborgare, vi fick vid valet för drygt fyra år sedan en ny Landstingsmajoritet med moderaterna i spetsen, dessa hade dock lika lite förstånd och förmåga att återställa kaoset i vården som den tidigare och numera återkomna Socialdemokratiska Landstingsmajoriteten med Elisabet Strömqvist i spetsen som bara fortsätter att förvärra kaoset i vården, så att patienter tvingas ligga i korridorer och i andra för vård ej avsedda utrymmen, . Nej Landstingets tid är förbi en sjukvårdsorganisation måste till för att inte totalhaverera vården i Sverige och Västernorrland, frys inne fallskärmarna och överför omgående dessa pengar till vården som blöder med en personal som är beundransvärda, vilket absolut inte kan sägas om Landstingsledningen i Västernorrland, som är totalt inkompetenta och aldrig tar till sig ett uns av medborgarnas åsikter, för om så vore fallet skulle inte nuvarande förakt mot Landstinget existera ,

Antalet fallskärmar ökar i Landstinget

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *