. Ännu en gång planerar Landstinget att försämra tillgängligheten för patienterna.

. Ännu en gång planerar Landstinget att försämra tillgängligheten för patienterna.
Denna gång har man enligt trovärdiga uppgifter beslutat att ta bort möjligheten för patienter med behandlingstid i Reehabbassängen i Härnösand att betala sina besök i kassan som ligger i samma hus. Detta innebär att jag som patient först skall bege mig 2 trappor ned för att betala min avgift för att sedan ta mig tillbaka till reehabbassängen och våra behandlingar. Men nu har reehabbassängen överförts till primärvården som även detta är en Landstingsverksamhet, men nu tydligen innebär att pengarna går till en annan kassa och därför kan vi som skall besöka reehabbassängen inte längre betala i kassan vid rehab medicin, alltså åter en försämring för oss patienter. Landstinget hade så vitt jag kan minnas en gång en slogan som lydde, patienten i centrum? Men den försvann när Härnösands Sjukhus lades ned. istället satsar Landstinget på nya leksaker för sina anställda surfplattor, vilket tycks vara betydligt viktigare än en tillgänglig vård för patienterna. Vem beslutar om dessa dumheter till färändringar? Jo fysiskt fullt friska politiker och tjänstemän i Landstinget, och vem drabbar detta jo åter patienter som till följd av skada eller sjukdom redan har det svårt att förflytta sig. Jag kräver omedelbart svar från Elisabet Strömqvist När skall ni sätta patienten i centrum genom att göra vården mera lättillgänglig för dem som mest och bäst behöver den.

Landstinget satsar på nya försämringar för patienterna och investerar i stället i nya leksaker surfplattor

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *