Landstingets försämringar för oss patienter upphör aldrig att förvåna

Man slutar aldrig att förvånas över Landstingets dumheter i form av försämringar för oss patienter och medborgare. Sedan den 1 Januari 2015 är det primärvården som ansvarar för reehabbassängen i Härnösand och med denna förändring tillhör de enligt uppgift en annan kassa, alltså kan jag som besöker reehabbassängen inte längre betala i kassan vid Rehab medicin, utan tvingas att ta mig till Vårdcentralen Sundets kassa i Sjukhusets f.d. lokaler för att registrera och betala mitt besök. Därefter skall jag ta mig tillbaka över vintertid is och halka till rehab bassängen. Har man då rullator eller annat hjälpmedel för att at sig fram så borde varje sunt tänkande människa inse det omöjliga i denna förflyttning. Landstinget hade en gång ett valspråk som lydde patienten i centrum, men ack ja vad man bedrar sig om man tror på detta vadspråk. I stället tycks Landstinget göra allt för att göra det riktigt besvärligt och jäkligt för dem som redan har det besvärligt, och att man undanhåller oss viktiga dokument som kallas konsekvensbeskrivning och kostnadsanalys gör mig som medborgare, skattebetalare och patient rasande. Jag kräver nu omgående svar från Landstingsrådet Elisabeth Strömqvist innehållande löfte om att de överföringstekniska frågorna mellan kassorna löses av Landstinget så att de inte drabbar oss som patienter. Jag kräver även konsekvensbeskrivning och kostnadsanalys för nedläggningen av Härnösands sjukhus. Istället tvingas Landstinget betala30 000/ felplacerad säng i Sundsvall

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *