Fråga till chefredaktör Jimmy Näslund

Vad har hänt med Allehanda Medias reception i Härnösand?
Hade härom dagen ett rätt angeläget ärende som hade varit bra för tidningen, så min vana trogen går jag in på allahanda medias som jag trodde reception på Nybrogatan i Härnösand. Men döm om min förvåning när jag möts av en neddragen rullgardin en dörr som väter till en korridor utan vidare hänvisning vart jag skulle ta vägen. Har alltid trott att receptionen är navet i en sådan verksamhet, men så tycks inte vara på allehanda media och nu ställer jag frågan till tidningens chefredaktör Jimmy Näslund Vart har kundservicen tagit vägen och vem tror ni prenumererar på en tidning med så usel kundservice`? Tidningen är ju ändå väldigt dyr så lite service kan man ju kräva.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *