Landstinet säljer halva Härnösands Sjukhus och observera att det handlar om den del som innehåller rehabmedicin och Rehabbassäng

Ännu en gång tycks vettvillingarna i Landstinget denna gång med Elisabeth Strömqvist i spetsen vara ute efter att slå ihjäl det som återstår av verksamheten vid det en gång välfungerande Härnösands sjukhus alltså samma majoritet som satte dödsstöten mot Härnösands Sjukhus för ca 20 år sedan. Denna gång tänker man sälja halva Härnösands Sjukhus och man tar naturligtvis den del där den minimala verksamheten i form av Reabmedicin och reehabbassängen har sina lokaler och vem tror ni detta drabbar Jo0 oss medborgare. Landstingets tid är förbi misshandeln av oss medborgare måste omedelbart upphöra en fot i ändan på hela Landstingsledningen såväl tidigare som nuvarande skall bort en ny organisation måste till för att rädda vad som räddas kan Landstingets sveket från så väl den S-ledda som den under ett antal år m ledda Landstingsmajoriteten får bara inte fortsätta. Du som värnar om rehabverksamheten och reehabbassängen i Härnösand samt säger nej till fortsatt nedrustning i vården uppmanas omgående skriva på uppropet stoppa nedrustningen i vården Lägg ned Landstinget och stoppa nedrustningen i vården http://www.skrivunder.com/signatures/stopppa_nedrus… SOS Uppmaning till alla som värnar om vården Tack för att ni omgående stoppar nedrustningen i vården genom era påskrifter på detta upprop Att skriva på uppropet stoppa nedrustningen i vården kan betyda skillnad mellan Liv och Död

Vettvillingarna i Landtinget med Elisabeth Strömqvist i spetsen måste omedelbart stoppas
Halva Härnösands Sjukhus till salu

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *