En musikalisk resa genom historien med Rollin Phones och Olle Persson

Denna vecka ger den numera världsberömda Saxofongruppen Rollin Phones och sångaren Olle Person en musikalisk resa genom Länet, med ett program med överskriften En musikalisk resa genom historien VIVE LE SAXOPHONE
På programmet finns musik av Jean Baptiste Singelie Hector Berlioz George Bizet ur Carmen Debussy Ralph Wiedoeft Kurt Weill Erland ´von Kock Allan Petersson och Fredrik Högberg.
Sammantaget en mycket varieande och innehållsrik konsert, som ingen lämnar ledsen kan man nog lova, och nu önskar vi denna grupp lycka till och hoppas på ett återseende. Och alla som vill höra något ut över det vanliga skall försöka att höra denna grupp under dess turné i Länet .

En musikalisk resa genom historien Vive Le Saxofoner Rollin Phones & Olle Persson

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *