En musikalisk resa genom historien med Rollin Phones och Olle Persson

Denna vecka ger den numera världsberömda Saxofongruppen Rollin Phones och sångaren Olle Person en musikalisk resa genom Länet, med ett program med överskriften En musikalisk resa genom historien VIVE LE SAXOPHONE
På programmet finns musik av Jean Baptiste Singelie Hector Berlioz George Bizet ur Carmen Debussy Ralph Wiedoeft Kurt Weill Erland ´von Kock Allan Petersson och Fredrik Högberg.
Sammantaget en mycket varieande och innehållsrik konsert, som ingen lämnar ledsen kan man nog lova, och nu önskar vi denna grupp lycka till och hoppas på ett återseende. Och alla som vill höra något ut över det vanliga skall försöka att höra denna grupp under dess turné i Länet .

En musikalisk resa genom historien Vive Le Saxofoner Rollin Phones & Olle Persson

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

> Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med två datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor Musik och teater Kultur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *