Vården i Sverige och Västernorrland håller på att kolapsa, detta drabbar alla och måste stoppas

Uppmaning till alla som värnar om en fungerande vård i Sverige och Västernorrland.
Landstingets ständiga nedrustning i vården gör att köerna till operation såväl planerade som akuta växer katastrofalt lika så är det en katastrof att många akut och svårt sjuka får vänta alldeles för länge på Landets akutmottagningar och inte minst vårdas i för vård ej avsedda utrymmen som korridorer,sköljrum, expeditioner med fler för vård ej avsedda utrymmen, detta kan inte accepteras, eftersom det handlar om människor, och inte minst om sekretessen dessutom är det ingen bra arbetsmiljö för vårdpersonalen, till sist får Landstinget i Västernorrland betala 30 000 kronor för varje felplacerad säng, pengar som kan och skall användas på bättre sätt Tack för din påskrift och ditt stöd för en human vård i Sverige och Västernorrland och sist men inte minst låt inte våra politiker i Landstinget gå före i vårdkön genom att köpa sig förbi vårdkön detta kan vi inte acceptera Tack alla som stöder detta budskap med era påskrifter. För en fungerande vård i Sverige och Västernorrland Andreas Menzel Härnösand http://www.skrivunder.com/stopppa_nedrustningen_i_varden Andreas Menzel Härnösand initiativtagare till ett upprop som angår alla.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *