Vården i Sverige och Västernorrland håller på att kolapsa, detta drabbar alla och måste stoppas

Uppmaning till alla som värnar om en fungerande vård i Sverige och Västernorrland.
Landstingets ständiga nedrustning i vården gör att köerna till operation såväl planerade som akuta växer katastrofalt lika så är det en katastrof att många akut och svårt sjuka får vänta alldeles för länge på Landets akutmottagningar och inte minst vårdas i för vård ej avsedda utrymmen som korridorer,sköljrum, expeditioner med fler för vård ej avsedda utrymmen, detta kan inte accepteras, eftersom det handlar om människor, och inte minst om sekretessen dessutom är det ingen bra arbetsmiljö för vårdpersonalen, till sist får Landstinget i Västernorrland betala 30 000 kronor för varje felplacerad säng, pengar som kan och skall användas på bättre sätt Tack för din påskrift och ditt stöd för en human vård i Sverige och Västernorrland och sist men inte minst låt inte våra politiker i Landstinget gå före i vårdkön genom att köpa sig förbi vårdkön detta kan vi inte acceptera Tack alla som stöder detta budskap med era påskrifter. För en fungerande vård i Sverige och Västernorrland Andreas Menzel Härnösand http://www.skrivunder.com/stopppa_nedrustningen_i_varden Andreas Menzel Härnösand initiativtagare till ett upprop som angår alla.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

> Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med två datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor Musik och teater Kultur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *