Landstinget spar åter på fel sttälle

Allt medan vården ständigt skall spara vilket drabbar så väl patienter som personal, så tycks Landstinget i Västernorrland inte använda sig av samma villkor.
Landstinget i Västernorrland har minst 4-5 tidningar, dessa finns alla på samtliga våningarna , här handlar det om fullt friska människor som gott skulle kunna röra på sig och ta sig till biblioteket i bottenvåningen för att läsa tidningen , som man säkert prenumererar på hemma och därmed borde ha läst innan man beger sig till Landstingets kansli. På Länssjukhuset finns endast en tidning och det är Sundsvalls tidning, vil man läsa något om hemorten får man för det första bege sig ned i centralhallen och för det andra bekosta dessa tidningar själv.
Uppmaning till Landstingsledningen spara rätt spara även ni genom att dra ned på antalet tidningar, pengar som utgörs av betydande summor varje år.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *