När skall landstinget i Västernorrland få ordning på vårdkaoset ?

Kaoset i vården måste stoppas.

Åkte för en tid sedan in i Sundsvall, med vad jag själv kände shuntkrångel  där vart  jag liggande i flera dagar då Ambulanser inte får köra direkt till Umeå jag fick även besked från läkare att jag Vårdkaoset i Västernorrlandkunde välja mellan att ligga kvar i Sundsvall eller åka hem i avvaktan på kallelse till Neurokirurgen i Umeå. Skall jag som patient verkligen behöva ta ställning till att antingen åka hem eller ligga kvar på sjukhus när jag mår riktigt dåligt och hur kan jag förhindra liknande situation i framtiden ? Vad gäller skallskador Shuntkrångel borde det vara självklart att jag som patient inte blir liggande på fel sjukhus och inte heller skall behöva ta ställning till om jag vill ligga kvar på sjukhus eller åka hem, denna ställning skall kunna tas på ett snabbt och professionellt sätt av läkare , tyvärr måste jag nog konstatera att vården i Västernorrland snart har nått bottennappet Låg också på överbeläggning, vilket innebar sängplats vid vägg i korridor i avvaktan på plats på sal, och jag frågar mig när skall Landstinget få ordning på rådande vårdkaos, ett kaos som sliter på såväl patienter som personal och som kostar Landstinget i Västernorrland miljonbelopp varje år pengar som kan användas på bättre sätt genom att tillhandahålla en human vård för patienterna. Nej nu är det mer än hög tid att stoppa nedrustningen i vården, och jag kräver svar från Landstingsrådet Elisabet Strömqvist hur och när Landstinget tänker få ordning på kaoset i vården http://www.skrivunder.com/stopppa_nedrustningen_i_vardenn .

 

 

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *