Färdtjänst

Skulle häromdagen beställa en resa till en av våra kyrkor i Härnösands Landsförsamlingar, men trots att jag visste vad kyrkan och församlingen hette och trots att jag vret var den ligger var jag tvungen att ringa till en av stans taxibolag för att ta reda på fastighetsbeteckningen på den fastighet där aktuell kyrka ligger, detta eftersom Samtrans inte klarar av att lägga in en beställning på namn utan endast på fastighetsbeteckning, hade jag då haft svårt för att ta reda på adress = Fastighetsbeteckning så hade jag förmodligen fått stanna hemman. De råd jag vill ge Samtrans i Ånge är att ta sig lite turer då och då i Härnösands ytterområden för att lära sig fastighetsbeteckningarna, allt för att göra det så lätt så möjligt för oss kunder att beställa våra resor så att vi slipper ringa till de lokala Taxibolaget bara för att få reda på en fastighetsbeteckning, de får ju ändå inte köra färdtjänst så varför skall de eller kunden serva Samtränas med denna information? Till sist är det ett måste att Samtrans fordon utrustas med samma anropssystem som alla andra taxibilar, så att jag som kund snabbt och enkelt kan få reda på var beställd bil befinner sig samt att det måste bli lättare att direkt beställa bilar och inte att jag som kund skall veta när jag skall ha en återresa, och om jag inte vet det så skall jag riskera att gå hem .

 

 

 

 

 

 

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *