Landstinget lägger ned Sollefteå Sjukhus begreppet akutsjukhus försvinner

Sollefteå Sjukhus det nästa som kommer att läggas ned om Landstinget får bestämma
Sollefteå Sjukhus det nästa som kommer att läggas ned om Landstinget får bestämma

Begreppet akutsjukhus försvinner ur Landstingets begrepp vilket nog måste tydas som att nu har turen om nedläggning av sjukhus kommit till Sollefteå, där man nu ser på hur mycket som skall göras eller inte göras där, vilket innebär att sjukvården slimmas och alltså görs så liten så möjligt, detta innebär att alla operationer inte kommer att kunna genomföras på alla sjukhusen, och läkarna ser med oro på den nya organissationen, som de med all rätt menar kommer att göra det svårt att rekrytera personal till Sollefteå Sjukhus, i den första Landstingsplanen står det ”För att säkra tillgången till god vård för länets innevånare är tre sjukhus en förutsättning, men i denna förutsättning har man alltså redan tagit bort begreppet akutsjukhus och frågan är vem som skall bedöma vad som är akut och var jag som drabbas av akut sjukdom skall ta vägen.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

> Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med två datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor Musik och teater Kultur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *