Trasig asfalt en fara för gångare och funktionshindrade

För en tid sedan pågick beläggningsarbeten på Järnvägsgatan i Härnösand, men fortfarande är övergångsstället ej brukbart då stora hål gör det direkt farligt och besvärligt att ta sig fram där inte minst för personer som är rullstolsburna sitter i permobiler eller behöver rullator, eller är synskadade Och frågan är om detta glömts bort och i så fall när detta skall åtgärdas? Förhopningsvis snarast. Förhoppningsvis hinner ingen olycka ske innan detta åtgärdas. Semester kan inte anses utgöra skäl för att det inte är klart.

Trasig asfalt
Trasig asfalt

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *