Stoppa Landstingets nedrustning i vården

Uppmaning till alla som värnar om en fungerande vård i Sverige och Västernorrland.Vården i Västernorrland har sedan lång tid mycket svåra problems med överbeläggningar, inte minst vid länssjukhuset i Sundsvall. Vilket påverkar Sjukhusen i Örnsköldsvik och Sollefteå och som alltså drabbar oss som patienter och medborgare på så vis att vi till följd av överbeläggningar tvingas ligga i korridorer, sköljrum och i andra för vård ej avsedda utrymmen. Samtidigt som personalen gör sitt yttersta för att alla patienter skall få så bra vård så möjligt, men ekvationen överbeläggning i kombination med minskad personal gör att patientsäkerheten äventyras och vårdkvalliten starkt riskerar att försämras, denna ekvation går helt enkelt inte i hop.Vi som medborgare måste alltså fortsätta att protestera och kräva ett stopp för fortsatt nedrustning av vården det är våran rätt tillika skyldighet och jag hoppas att alla som värnar om en fungerande vård i Sverige och Västernorrland omgående skriver på uppropet stoppa nedrustningen i vården, då en fortsatt nedrustning drabbar de svagaste och sjukaste värst, detta kan vi inte acceptera, till sist skall vi komma i håg att all nedrustning sker utan vare sig konsekvensbeskrivning eller kostnadsanalys, vilket måste anses olagligt då det handlar om skattepengar alltså medborgarnas pengar, därför måste vi kräva ett omedelbart stopp för en fortsatt nedrustning av den Svenska och Västernorrländska Sjukvården.

Återupprätta Härnösands Sjukhus och slipp dyra böter vilket är slöseri med våra skattepengar och slipp onödigt långa transporter, vilket skonar såväl patienter som miljön.

Till uppropet http://www.skrivunder.com/stopppa_nedrustningen_i_varden

Andreas Menzel

Kaoset i vården
Kaoset i vården

 

 

 

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *