Förre Sjukhusdirektören Rune Oscarsson vill lägga ned Sollefteå Sjukhus

Alla som anser att vi skall lägga ned landstinget omgående och satsa på vården i annan regi uppmanas att skriva på uppropet stoppa nedrustningen i vården detta gäller vården i hela Sverige. Ni som läst morgonens tidning har säkert sett förre Sjukhusdirektören Rune Oscarssons uttalande om Sollefteå Sjukhus, där han klart deklarerar sin syn på Sollefteå Sjukhus. Han menar att Sollefteå Sjukhus skal läggas ned, Denne man i likhet med alla andra sjukhus och Landstingsdirektörer har inget förstånd och ser inte konsekvenserna av att lägga ned Sollefteå. konsekvenserna är redan i dag mycket kännbara med många överbeläggningar vid Sundsvalls Sjukhus, med allt för många överbeläggningar, vilket kostar Landstinget mångmiljonbelopp varje år Rune Oscarsson är för länge sedan borta från trapetsen och skall avhålla sig fån att kommentera så känsliga och viktig fråga som frågan om en fungerande vård är för medborgrana i Västernorrland och Sverige.

 

Stoppa nerrustningen i vården och lägg ned Landstinget

 

http://www.skrivunder.com/stopppa_nedrustningen_i_varden

 

För stoppa nedrustningen i vården

 

Andreas Menzel Härnösand Västernorrland

 

Sverigedemokraterna vill lägga ned Sollefteå Sjukhus och spelar därmed Landstinget i händerna
Förre Sjukhusdirektörens Rune Oscarsson föreslår att Sollefteå Sjukhus skall läggas ned . Ett vettlöst uttalande

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *