Landstingets Eva Back Beklagar Ambulanssjukvårdens utveckling ?

Eva Back Landstinget Västernorrland ´säger sig beklaga ambulanssjukvårdens utgång, en beklagan som vi nog till mans ställer oss tveksamma till med tanke på

hur Landstinget sköter vården i Västernorrland ,Och i dag har hon mage att gå ut och förneka att Sollefteå Sjukhus skulle vara i fara. Och vad gör då Elisabeth Strömqvist i egenskap av Landstingsråd,. Ingenting Nej Rädda sjukvården i Västernorrland Rädda Ambulanssjukvården Stoppa nerrustningen i vården och Lägg ned Landstinget Man frågar sig om Elisabeth Strömqvist och andra i Landstinget har abdikerat

http://www.skrivunder.com/stopppa_nedrustningen_i_varden. Jag kräver att alla i Landstinget omgående skriver på uppropet stoppa nedrustningen i vården ,

 

Andreas Menzel

 

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

> Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med två datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor Musik och teater Kultur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *