Landstingets Eva Back Beklagar Ambulanssjukvårdens utveckling ?

Eva Back Landstinget Västernorrland ´säger sig beklaga ambulanssjukvårdens utgång, en beklagan som vi nog till mans ställer oss tveksamma till med tanke på

hur Landstinget sköter vården i Västernorrland ,Och i dag har hon mage att gå ut och förneka att Sollefteå Sjukhus skulle vara i fara. Och vad gör då Elisabeth Strömqvist i egenskap av Landstingsråd,. Ingenting Nej Rädda sjukvården i Västernorrland Rädda Ambulanssjukvården Stoppa nerrustningen i vården och Lägg ned Landstinget Man frågar sig om Elisabeth Strömqvist och andra i Landstinget har abdikerat

http://www.skrivunder.com/stopppa_nedrustningen_i_varden. Jag kräver att alla i Landstinget omgående skriver på uppropet stoppa nedrustningen i vården ,

 

Andreas Menzel

 

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *