Rehabmediicin i Härnösand och Sollefteå Sjukhus i stor fara

till Landstingspolitikernas och Landstingstjänstemännens egen fördel, vi vet att ju mer Landstinget nedrustar i vården med des då mer underskott går de orsakerna är flera
Dels är Landstingets organissation för komplicerad och stor , dels plottrar Landstinget med för många bisysslor alltså annat än vård och två av de största faktorerna till Landstingskrisen ät
Att de hare för många skrivbordsnissar och politiker som kostar en massa pengar, pengar som skall tillföras vården
Dels har vi Sundsvalls Sjukhus som byggdes alldeles för stort och vart för dyrt och de på bekostnad först av Härnösands Sjukhus sedan vart det ekonomisk kris igen och denna gång ryker Sollefteå Sjukhus
och Reabmedicin i Härnösand om de maktgalan med Elisabeth Strömqvist och Landstingsdirektör Anders L Johansson får som de vill.
När skall vi få höra att det skall sparas på politiker och tjänstemän till Gang för en fungerande vård i Västernorrland och Sverige? Aldrig Landstinget i Västernorrland ser sig som helig ko alltså som om de gör allt rätt, men sanningen är en helt annan,.
De gör fel saker och slösar därmed skattemedel alltså medborgarnas pengar på allt annat utom en fungerande vård och man kan bara hoppas att de får känna av vilket kaos och elände de ställt och ställer till med för oss
Medborgare och detta utan vare sig konsekvensbeskrivning eller kostnadsanalys.
Medborgare och patienter.
Nu finns bara tre saker att göra
1:Stoppa nedrustningen i vården
2:Lägga ned Landstinget
3:till sist uppmanar jag alla som värnar om en fungerande vård i Västernorrland att omgående skriva på uppropet stoppa nedrustningen i vården, då all nedrustning i vården är olaglig

Skriv alltså på uppropet stoppa nedrustningen i vården omgående .Uppropet kommer att överlämnas av undertecknad strax före Landstingsstyrelsens sammanträde fredag 2015-10-16 klockan 8,30 på Landstingskansliet

Så SOS DETT ÄR BRÅTTOMT ATTT SKRIV OMGÅENDE PÅ UPPROPET STIOPPA NEDRUSTNINGEN I VÅRDEN , FÖR NU ÄR KOLAPPSEN FÖR VÅRDEN I VÄSTERNORRLAND ETT FAKTUM
http://www.skrivunder.com/stopppa_nedrustningen_i_varden

Stoppa nedrustningen i vården Lägg ned Landstinget

Andreas Menzel Härnösand för uppropet stoppa nedrustningen i vården

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *