Stoppa nedrustningen i vården lägg ned Landstinget

Uppmaning till alla som värnar om vården i Sverige och Västernorrland
Stoppa omedelbart nedrustningen i vården. En fortsatt nedrustning i vården hotar patientsäkerheten och personalen i vården, och därför måste Landstingets nedrustning stoppas omgående. Den är dessutom olaglig eftersom den saknar såväl konsekvensbeskrivning som kostnadsanalys.
Nu måste vi kraftfull säga ifrån Landstingets nedrustning i vården och det brådskar, en första omgång av uppropet skall överlämnas till Landstingsstyrelsen i Västernorrland, och alla 1000-taös som var i Kramfors i lördags och alla andra som värnar om vården i Västernorrland och Sverige uppmanas att omgående skriva på uppropet stoppa nedrustningen i vården.

Före fredag vill jag se ett antal 1000 underskrifter

Googla på Stoppa nedrustningen i vården så kommer ni rätt. Men gör det omgående .

Förstoppa nedrustningen i vården i Västernorrland och Sverige

http://www.skrivunder.com/stopppa_nedrustningen_i_varden

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *