Stoppa nedrustningen i vården

SOS
Vården i Sverige och Västernorrland har kollapsat.
på fredag skall ett upprop överlämnas till Landstingsstyrelsen med budskapet stoppa nedrustningen i vården, och jag uppmanar alla som värnar om vården i Sverige och Västernorrland att omgående skriva på detta upprop på och blir det många som skriver på detta upprop skall jag försöka att ta det till Socialdepartementet i Stockholm http://www.skrivunder.com/stopppa_nedrustningen_i_varden

Landstingsrådet Elisabeth Strömqvist petad av sina egna partivänner
Landstingsrådet Elisabeth Strömqvist petad av sina egna partivänner

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *